LwCad for LightWave
Walls disappearing

I'm using LWCad 5.2 in LightWave 2018.4 trying to build a house. I've built the outer walls with the Wall tool, that's fine. But when I try to build the inner walls the polygons disappear every time it intersects a wall. The ends are fine but any polygon that touches another polygon disappears.I've tried messing with any option I can find. Add, Subtract, etc. I've never had this problem before.

5c098b98cf5f6

I'm using LWCad 5.2 in LightWave 2018.4 trying to build a house. I've built the outer walls with the Wall tool, that's fine. But when I try to build the inner walls the polygons disappear every time it intersects a wall. The ends are fine but any polygon that touches another polygon disappears.I've tried messing with any option I can find. Add, Subtract, etc. I've never had this problem before. ![5c098b98cf5f6](serve/attachment&path=5c098b98cf5f6)

Update: I've now upgraded to LightWave 2018.7 and it's still doing it. It seems to be random, sometimes the walls work correctly, then they'll start disappearing. It's frustrating because I'm trying to record a video tutorial and I have to keep stopping.

Update: I've now upgraded to LightWave 2018.7 and it's still doing it. It seems to be random, sometimes the walls work correctly, then they'll start disappearing. It's frustrating because I'm trying to record a video tutorial and I have to keep stopping.
16
2
2
live preview
enter atleast 10 characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft