LwCad for LightWave
menu configuration problem with LW 2019.1.5

I'm not able to configure LWCAD menus in Lightwave 2019.1.5. I've manually installed plugins , but the menu configuration doesn't work. I've added a Youtube link below showing my attempt to configure. You can see that no menu items appear. Is there another way to display the plugins? I'm not able to use LWCAD at all. Thanks. Steve https://youtu.be/BO5Xap--Bww

I'm not able to configure LWCAD menus in Lightwave 2019.1.5. I've manually installed plugins , but the menu configuration doesn't work. I've added a Youtube link below showing my attempt to configure. You can see that no menu items appear. Is there another way to display the plugins? I'm not able to use LWCAD at all. Thanks. Steve https://youtu.be/BO5Xap--Bww

Hi user 3484

That is not how you should load menus, you should click RMB and Import Branch and not load button. What you are doing loads ALL LWmodeler buttons/configs and not just LWCAD so it's not working for you.

Hi user 3484 That is not how you should load menus, you should click RMB and Import Branch and not load button. What you are doing loads ALL LWmodeler buttons/configs and not just LWCAD so it's not working for you.

www.ram-studio.hr

skype - lewis3d

Tel +38598732500

23
1
2
live preview
enter atleast 10 characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft