LwCad for LightWave
WIndow Tool does not extrude walls properly

Hi.
I just bought LWCAD
I'm using LW 2015.3

I have an issue with the window tool. It seems to work properly except the extrusion does not fill the newly created hole in the walls. I have to do it my self once the window is in place
Any clue ?

5e85f071061dc

Thanks

Hi. I just bought LWCAD I'm using LW 2015.3 I have an issue with the window tool. It seems to work properly except the extrusion does not fill the newly created hole in the walls. I have to do it my self once the window is in place Any clue ? ![5e85f071061dc](serve/attachment&path=5e85f071061dc) Thanks

So... For an unknown reason now it works...
I didn't change anything, but it seems linked to the "default surface" option.

So... For an unknown reason now it works... I didn't change anything, but it seems linked to the "default surface" option.

I have the same problem with LW 2018 and lwcad 2018 , regardless of surface.

I have the same problem with LW 2018 and lwcad 2018 , regardless of surface.

Window tool is using Boolean operation for drilling holes.
If the wall object has any error, then boolean operation can fail.

Wall object have to be 100% correct. No hidden holes or overlapped polygons.

Window tool is using Boolean operation for drilling holes. If the wall object has any error, then boolean operation can fail. Wall object have to be 100% correct. No hidden holes or overlapped polygons.

Viktor Veličko, WTools3D founder

50
3
3
live preview
enter atleast 10 characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft