LwCad for LightWave
Clone To Line

When using clone to line on a line that is in the background layer LWCAD lays out clones only on the first segment of that line. If the line is in multiple segments ( Joined ) LWCAD does not use the whole line.

When using clone to line on a line that is in the background layer LWCAD lays out clones only on the first segment of that line. If the line is in multiple segments ( Joined ) LWCAD does not use the whole line.

I am happy somebody pointed it out smile
Yes it works this way.
At first I did this for a whole poly-line, but there was an issues which needs to be solved.
And because of deadline, I have limited it to line segment only.

Anyway this addition to Clone To Line tool was just a quick solution to subtitute original Rail Clone tool.
I will add additional 'Clone To Edge' tool which will be working with all objects like line,poly-lines, curves,and poly and nurbs edges and loops.

For now you have to live with current version.

I am happy somebody pointed it out :) Yes it works this way. At first I did this for a whole poly-line, but there was an issues which needs to be solved. And because of deadline, I have limited it to line segment only. Anyway this addition to Clone To Line tool was just a quick solution to subtitute original Rail Clone tool. I will add additional 'Clone To Edge' tool which will be working with all objects like line,poly-lines, curves,and poly and nurbs edges and loops. For now you have to live with current version.

Viktor Veličko, WTools3D founder

41
1
2
live preview
enter atleast 10 characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft