LwCad for LightWave
shape library shapes showing up

Why does my shape library have 3 and 4 what appear to be duplicates?! I just deleted the files in my user/prefs/wtools/presets. Added new ones and they're duplicated again.61deabc45b896

Why does my shape library have 3 and 4 what appear to be duplicates?! I just deleted the files in my user/prefs/wtools/presets. Added new ones and they're duplicated again.![61deabc45b896](serve/attachment&path=61deabc45b896)

Hi,
First, make sure you have the correct preset path in LWCAD Options panel.
Another possible problem is naming. You must always add a unique name.

Actual library system is very outdated, and will be replaced by a new system within a year or two.

Hi, First, make sure you have the correct preset path in LWCAD Options panel. Another possible problem is naming. You must always add a unique name. Actual library system is very outdated, and will be replaced by a new system within a year or two.

Viktor Veličko, WTools3D founder

Solved. There were multiple libraries in different places on my system. LWcad was reading all of them.

Solved. There were multiple libraries in different places on my system. LWcad was reading all of them.
31
2
2
live preview
enter atleast 10 characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft